Ασφαλιστικό Γραφείο Δέδε - Λιάτης

Our awards

Ιστορικό

Η Dedeonline insurance αποτελεί ένα δυναμικό και καινοτόμο σχήμα με σημαντική εμπειρία και προσφορά στο χώρο της ασφάλισης Η Κα Ισιδώρα Δέδε που ηγείται του σχήματος, δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 1990 αρχικά, ώς ασφαλιστικός σύμβουλος και στη συνέχεια με το δικό της ασφαλιστικό γραφείο. Διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς το 2011,αποφασίζει να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία στα ασφαλιστικά δρώμενα, φτιάχνοντας την πρώτη της ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης ασφαλιστικών προϊόντων ενώ στο τέλος του 2012 ξεκινά να ιδρύει τη δική της μεσιτική.

Η παγκοσμιοποίηση και ο σκληρός ανταγωνισμός τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή ασφαλιστική αγορά, δημιουργούν ένα περιβάλλον που μόνο μεσίτης ασφαλίσεων μπορεί να υπηρετήσει επαρκώς.

Η Dedeonline insurance , λειτουργώντας ως αντιπρόσωπος των συνεργατών της, διερευνά και αξιοποιεί όλες τις επιλογές της,με βάση τη μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο,την τεχνογνωσία, τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των συμβούλων,εργαζομένων της σε συνεργασία με τις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρίες. Μελετά διαρκώς την αγορά, τους όρους των συμβολαίων, τα ασφάλιστρα,τη φερεγγυότητα των εταιριών και προτείνει στους συνεργάτες της τις πλέον ουσιώδεις και πλήρης επιλογές εξασφαλίζοντας την ευελιξία αλλά σε καμία περίπτωση αποκλειστικότητα και δέσμευση.

Η Dedeonline insurance υποστηρίζει όλους τους κλάδους ασφάλισης:
Ø Αυτοκινήτων
Ø Σκαφών
Ø Περιουσίας
Ø Μεταφορών
Ø Αστικής Ευθύνης & Τεχνικών Ασφαλίσεων
Ø Πιστώσεων-Εγγυήσεων
Ø Ζωής-Υγείας
Ø Ατυχημάτων
Ø Ομαδικών Ασφαλίσεων
Ø Νομική Προστασία
Έχοντας πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στον Ασφαλιστικό χώρο κερδίσαμε την εμπιστοσύνη ασφαλισμένων και συνεργατών.
Ανταποδίδουμε τη τιμή αυτή, με τη δέσμευση να είμαστε πάντοτε δίπλα τους χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
Kατόπιν συνεννοήσεως μας σας αποστέλλω και τους πίνακες προμηθειών γενικών κλάδων και κλάδου ζωής.